tag:blogger.com,1999:blog-13116170.post7789954271490756735..comments2023-11-03T11:26:47.932+01:00Comments on Bjørn på norsk: Ukas sjokolade: Kvikk Lunsj MelkesjokoladeBjørnhttp://www.blogger.com/profile/16158361595130866728noreply@blogger.comBlogger4125tag:blogger.com,1999:blog-13116170.post-12961113219846025922011-07-15T09:31:03.091+02:002011-07-15T09:31:03.091+02:00Enig med Lisa, beste sjokoladen ever, så farlig at...Enig med Lisa, beste sjokoladen ever, så farlig at jeg må tvinge meg selv til ikke å kjøpe den, for hvis jeg gjør det så vet jeg at hele 200g-plata er borte før jeg får sukk for meg...Jørgenhttp://google.nonoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-13116170.post-80047263515792291382011-06-17T18:02:52.139+02:002011-06-17T18:02:52.139+02:00Det er jo den beste sjokoladen av alle (nest etter...Det er jo den beste sjokoladen av alle (nest etter melkerull)! Fortjener minst en 9'er ;)Lisahttp://www.unchangeable.blogg.nonoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-13116170.post-75194889971407972182010-06-22T12:45:05.776+02:002010-06-22T12:45:05.776+02:00Jeg tror det er noe sånt som 24 biter, skjønt jeg ...Jeg tror det er noe sånt som 24 biter, skjønt jeg har ikke en uåpnet pakke her... :-)<br /><br />Poenget mitt var at jeg kjøper ikke 200grams plater med sjokolade for å spise opp med en gang (selv om det er fristende), men for å ha noe sukkerholdig i bakhånd når behovet melder seg.<br /><br />Men en bit går ganske fort, ja...<br /><br />Og du må ikke beklage - disse innleggene om "Ukas sjokolade" har fått relativt tynt med respons, så det er bare hyggelig det... :-)Bjørnhttps://www.blogger.com/profile/16158361595130866728noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-13116170.post-49755674161998777992010-06-22T11:16:32.436+02:002010-06-22T11:16:32.436+02:00Jeg må bare spørre, hvor mange biter er det i en 2...Jeg må bare spørre, hvor mange biter er det i en 200 grams sjokolade? Tyve? Er intensjonen å spise en bit om gangen? Hvor lang tid bruker du på en bit?<br /><br />Beklager hvis jeg utfordrere din private sfære.Kjell Arild Weldehttps://www.blogger.com/profile/10710452922791288284noreply@blogger.com