Sunday, May 28, 2006

10. serierunde

Etter årevis med et utilnærmelig Rosenborg på toppen av tabellen og et Ham-Kam pendlende mellom de to øverste divisjonene, var det relativt artig å få med seg at Ham-Kam vant en fortjent 3-0-seier på Lerkendal i kveld.

Såpass artig er det at det minner meg om den cupkampen for mange år siden hvor Ham-Kam slo ut Rosenborg - etter at Rosenborgsupporterne hadde sunget "seier'n er vår" FØR kampen...Dessverre førte ikke denne seieren til noen trygg tilværelse for Ham-Kam. Det er jo heller ikke så mange som er trygge - kun to lag ligger mer enn fire poeng foran kvalik-plassen. Så for å se positivt på det: Ham-Kam er to poeng bak bronseplassen!

Mine tips før sesongen (basert på bookmakere) taper seg stadig i verdi, men jeg kan jo for moro skyld fortsatt sammenlikne med det lagene "burde ha hatt":

Sandefjord 6
Brann 5
Lillestrøm 4
Ham-Kam 3
Odd Grenland 3
Stabæk 2
Molde 2
Vålerenga -2
Viking -3
Fredrikstad -3
Rosenborg -4
Start -7
Lyn -8
Tromsø -9

Det er altså ingen grunn til å være misfornøyd med Ham-Kam-innsatsen ihvertfall. I neste serierunde skal Ham-Kam ha besøk av et Molde som sliter. Med tre poeng der, skal Ham-Kam være fornøyd med sesongen så langt, og kan kose seg med fotball-VM på øverste halvdel av tabellen...

No comments:

Post a Comment