Monday, October 31, 2011

Ukas sjokolade: Traditional liquorice fra Capricorn

IMG_6075 Valgmulighetene i norske sjokoladedisker er god, og det dukker til stadighet opp nye ting som bør prøves. Som denne marsipanstanglignende sjokoladesaken som slett ikke er noen marsipanstang - det er en lakrisstang dekket av sjokolade.

Lakrisen er ikke så langt unna smaken til de rene lakrisbitene i Engelsk lakriskonfekt, sjokoladen er en helt grei melkesjokolade. Kombinasjonen er ikke all verden, men det er ikke det som er hovedproblemet. Nei, hovedproblemet er at sjokolade ikke alltid sitter så godt fast på lakris, og at denne sjokoladen brekker i små flak når du prøver å spise fra stanga. Så spiseopplevelsen blir like mye en plukke-opp-sjokoladeflak-fra-bordet-opplevelse...

Men rent bortsett fra at den er nærmest uspiselig er den altså ikke så verst... :-)

Konklusjon:

No comments:

Post a Comment