Wednesday, August 22, 2007

Jens kaster stein i glasshus

I går skjedde det som måtte skje. Ifølge VG gikk Erna Solberg til motangrep mot Jens Stoltenberg, etter at Jens har kritisert Ditlev-Simonsen. Bråket fra knust glasshus er stort når Jens kritiserer andre for slett skattemoral, etter at han selv har brukt svart dagmamma.

Jens forsvarer seg, fortsatt ifølge VG, med at "jeg vet ikke om hun betalte skatt". Den blir for dum. Oppegående mennesker vet at man har kun to valgmuligheter når man skaffer seg dagmamma: enten forsikrer man seg om at de betaler skatt (noe som gjerne betyr at de er litt dyrere enn vanlig), ellers lar man være å forsikre seg om det. Det blir litt som å kjøpe billige varer på gata - det holder ikke å si at man "ikke visste om de var tyvegods".

For all del: Ditlev-Simonsen har bedrevet bevisst skattesnusk over flere år - og har hatt ti år til å si ifra om det før foreldelsesfristen - og det må man ta sterkt avstand fra. Han er naturligvis uegnet som ordfører. Men de får snakke høyest som selv ikke har spart penger på skattesnusk. Jens bør finne noe annet å snakke om.

No comments:

Post a Comment