Tuesday, November 13, 2007

1881 har heller ikke sviktet ytringsfriheten

Svarene på mine mail til "De syv dødssyndene"-annonsørene strømmer inn. Nå viser det seg at heller ikke 1881 har latt seg presse av Norge IDAG-gjengen - hvis man skal tro dette svaret:

Hei

Vi viser til din henvendelse til Opplysningen 1881 i forbindelse med et enkeltstående reklameinnslag på Tv2, vi setter alltid pris på tilbakemelding fra våre kunder.

I pressedekningen av TV2-programmet "De 7 dødssyndene" blir det i de siste dagene framstilt som om Opplysningen 1881 aktivt har trukket reklamefilmer fra sendeflater på TV2. Dette er ikke riktig.

Opplysningen har hatt en tilfeldig reklame eksponering tilknyttet det første programmet i serien, men vi har ikke bestilt noen reklamesponsorater eller konkrete visninger til programmet, og har derfor ikke hatt noen reklamesponsorater å ta av, som det blir hevdet i media. TV2 har ikke planlagt eksponering av våre reklamefilmer i videre sendeskjemaer tilknyttet programmet. På spørsmål om vi ville valgt å prioritere våre annonsemidler tilknyttet programmet fremover, har vi uttalt at vi vil prioritere andre reklameobjekter med en bredere målgruppeprofil. Vi har ingen kommentarer til selve programmet eller det redaksjonelle innholdet, og ønsker ikke å blande oss inn i TV2 sitt redaktøransvar og ytringsfrihet

Ha en fin dag!

Med Vennlig Hilsen

Kundeservice Opplysningen AS


Man kan naturligvis få en følelse av at annonsørene endrer versjon etter hvert som de ser hvor vinden blåser - eller er det rett og slett Norge IDAG som har prøvd å få aksjonen sin til å virke vellykket?

No comments:

Post a Comment