Monday, March 08, 2010

Ukas sjokolade: Toblerone Dark



Toblerone har en utpreget fordel og en like utpreget ulempe. Fordelen er den spesielle pakningen som gjør at den er lett gjenkjennbar. Ulempen er at det er umulig å bryte bitene fra hverandre uten massevis av smuler, nærmest et sjokoladepulver. Jeg forstår godt at de har forsøkt seg med å pakke inn bitene enkeltvis.

Mange liker mørk sjokolade bedre enn lys, og slik burde Toblerone Dark falle i smak. Jeg synes den er ganske så god, men innser at Chocablog kan ha et poeng i at det blir litt for mye ren sjokoladesmak, og for lite nougat. Hva er poenget med Toblerone hvis den smaker nesten som vanlig sjokolade...

Konklusjon:


(PS: Det er artig å oppdage Chocablog. Det er alltid greit å finne folk som er mer gale enn en selv.)

No comments:

Post a Comment