Monday, April 19, 2010

Ukas sjokolade: Bergene Melk



Er du i utlandet sliter du ofte med å finne det som er "den typiske sjokoladen" for oss nordmenn, nemlig den tradisjonelle melkesjokoladen. Utvalget av konfektsjokolader, mørke sjokolader, Mars-bars og så videre er stort, men akkurat Freia Melkesjokolade-smaken får man ikke så mange steder.

I Norge får man den til alt overmål flere steder. Bergene Melk smaker relativt likt Freias klassiker. Nå har jeg riktignok ikke lagt den ved siden av Freias og smakt annenhver bit for å fange opp nyansene i smaksforskjell, men jeg vil uten videre akseptere Bergene Melk som en fullgod erstatning av Freias klassiker.

Bergene Melk markedsføres dessuten med slagordet "100% naturlige råvarer", som er sukker, tørrmelk, kakaosmør, kakaomasse, soyalecitin, salt og vanlijeekstrakt. Jeg er litt usikker på hvilke "unaturlige" råvarer som jeg kan finne i andre sjokolader og egentlig bør være livredd for, men...

Konklusjon:

No comments:

Post a Comment