Friday, February 20, 2009

Ida hvem?

En kvinnelig artist jeg aldri har hørt om (bortsett fra at hun synger med på en av sangene på den siste deLillos-plata) har solgt 20.000 plater, og feirer det med å knuse gullplata. Grei måte å vise at man setter pris på fansen sin.

Naturligvis biter mediene (og undertegnede) på, og bidrar til at hennes fifteen minutes of fame blir til seksten. Men spesielt nyhetsverdig er det egentlig ikke. Beklager...

16 comments:

  1. Anonymous7:53 AM

    BJØRN PÅ NORSK??
    "I'm 36, living in Oslo (the capital of Norway), working in teacher education (mathematics). Living a quiet life (but not in desperation) with the wonderful love of my life. I laugh a lot. After all, there's a lot to laugh about in this world, isn't there?"

    ReplyDelete
  2. Anonymous8:13 AM

    På amerikanske Times sin topp ti liste over de beste artister i 2008 var hun på en tredje plass, etter Pink og Kanye West. Og hun har gjort det veldig bra i London. Endelig en norsk artist som vi faktisk har klart å få "eksportere".
    Men fjern oppførsel. Veldig synd, for hun har bra musikk.

    ReplyDelete
  3. Til første anonymous: Siden jeg har blogger både på norsk og engelsk, har jeg profilinformasjonen på engelsk. Jeg forstår at det ser rart ut på den norske bloggen, men alternativet er å fjerne profilboksen helt (eventuelt å skrive den på norsk, men da blir det på norsk også på de engelske bloggene).

    Gode forslag mottas med takk... :-)

    ReplyDelete
  4. Og til andre anonymous: Takk for info. Og "Flink" er jo fin, da.

    ReplyDelete
  5. Anonymous10:09 AM

    Ingen anelse hvem denna bitchen er,
    men detta virker jo litt påklistra rebelsk.
    "seeeee så gæærn jeg eeeeer", lissom....

    jaja...

    ReplyDelete
  6. Anonymous10:22 AM

    Tror hun var lettere dritings. Tåler kanskje ikke alkohol og vitaminpiller?

    ReplyDelete
  7. Anonymous10:22 AM

    hehehe...har du solgt millioner og for en reaksjon fordiverden og alle rundt deg er mer opptatt av det komersielle en det kunstneriske så ok...men her er det en "wanna be rebel" som tror hun er "on top of the world"....synd fordi det hun helt sikkert protesterer mot, er nettopp det hun er blitt.....

    ReplyDelete
  8. Anonymous11:51 AM

    Rebell? nei viser bare at jenta er jævla kort i hue. Skal vis seg som den som gir faaaaan i alt og alle- se på mæ æ e rokka og jævla tøff æ.
    Får bare håpe at hun kommer ned med komagan først.

    ReplyDelete
  9. Anonymous1:07 PM

    Hei Bjørn!

    Du kan ikke ha fulgt særlig med i musikkverdenen hvis du ikke vet hvem Ida Maria er, men det er jo egentlig uviktig.
    Jeg som flere andre har mistet den lille respekten jeg hadde for denne hylejenta etter alt denne nyhetsdriten. Er så lei av nu-pønkerne...

    ReplyDelete
  10. Anonymous2:38 PM

    Nyheten var bedre og nyttigere enn din kritikk av nyheten. Så derfor skriver jeg her en kritikk av din kritikk, og helt riktig: Det jeg skriver her er enda dårligere og enda mindre nyttig enn din kritikk. Fantastisk!

    ReplyDelete
  11. Anonymous5:14 PM

    Er helt enig...

    Ida Maria hvem?
    Har aldri hørt om denne jenta. Ikke liker jeg musikken heller. Rock? Dette er ikke rock, dette er jukse rock. Forferdelig stemme har hun og. Rart hun ska være så populær. Har jo ALDRI hørt om henne...

    ReplyDelete
  12. Anonymous7:28 PM

    Den oppførselen der tror og håper jeg vil virke slik at mulige fans vil snu henne ryggen. Hva f...er det hun tror hun er? Er det ikke bra å få en gullplate i Norge kan hun vel flytte til et annet land Norge trenger ikke slike artister med idiot-oppførsel.

    ReplyDelete
  13. Anonymous10:51 PM

    Ida Maria ser ut som en bortskjemt drittunge. Og hun oppfører seg deretter også. Utakknemlige kjerring... Skulle det liksom være kult? Please da kjerring. Og hun er ikke flink. Og lager ikke bra musikk. Skam deg...

    ReplyDelete
  14. Anonymous9:26 PM

    Jeg lurte også på hvem denne Ida var
    og klikket på linken til VG
    http://www.vg.no/musikk/artikkel.php?artid=547970

    vg lurte meg gjennom været, reklame for et pc spill og været på nytt, men ingen Ida og plateknusing.

    Hurra for VG..

    ReplyDelete
  15. Anonymous11:16 PM

    omg folkens!!!!!

    det er ida maria si gullplate, og ho kan vel gjer akkurat det ho vil med den for min del. Gullplater blir jo bare fordelt etter salgstall uansett, og om ho har solgt 19000 eller 20001 plater er vel strengt tatt ikkje så viktig, bortsett fra et lommebokmessig synspunkt.

    ReplyDelete
  16. Anonymous11:53 PM

    gurimalla da.. ikke alle nord har en overdreven bruk av 'æ'. Jentas dialekt heller mer mot nynorsk en bodø-dialekt.

    ReplyDelete