Saturday, February 21, 2009

Lyver Stoltenberg?

...eller ombestemmer han seg bare brennkvikt?

Aftenposten har en interessant artikkel i dag, og skriver at Stoltenberg onsdag lovte "bred diskusjon" og en "grundig saksbehandling" før endelig konklusjon om hijab i politiet ble fattet. Fredag kom avgjørelsen.

Tidligere har det bare vært Stoltenbergs ministre som har rotet seg bort i usannheter, men nå begynner det visst å smitte.

Dagbladet skriver om hvordan saken startet som en byråkratfeil som ble taklet dårlig av politikerne. Og så ender det i at statsministeren må lyve - eller skifte mening på to dager...

3 comments:

  1. Anonymous5:10 PM

    Selvfølgelig lyver Stoltenberg.Den "brede diskusjonen" og "grundige saksbehandlingen" ville vært lik den innføringen av hijab i tollvesenet og millitæret,dvs. ingen diskusjon og debatt i det hele tatt.Målet var også denne gangen å snikinnføre hijaben.Men denne gang var noen våkne...

    ReplyDelete
  2. Anonymous7:04 PM

    Stoltenberg lyver , Storberget Lyver, de to statssekretærene har munnbind, og alle sammen har mistet troverdighet og de har mistet sin tillitt.
    Skammens theater og forvirrende akt!
    Særs dålige saqker har svekket denne regjeringen og de har kommet på rekke og rad.
    Det er på tide med et helt nytt system og det er på tide med en lang periode uten disse Arbeiderpartipolitikerene som hemmeligholder -undra informasjon - tror på Snåsamannen offisiellt og får fritt klippekort til NRK når de har driti seg ut.
    Stem noe helt annet til valget , vi har fått nok.

    ReplyDelete
  3. Anonymous7:30 PM

    Det er bare en ting å gjøre.Jeg har stemt på AP i samtlige valg jeg har kunnet,men nå blir det Frp!Hvilken som helst regjering kan styre igjennom finanskrisen,faktisk var det en borgerlig regjering som avsluttet forrige krise.
    Men når det gjelder innvandring og all elendighet den fører med seg,er det nok bare Frp som kan gjøre noe med.Selv oljefondet vil gå tapt på rekordtid bare grunnet muslimsk innvandring,med den's uhyggelige bakside og konsekvenser, som de rødgrønne hardnakket benekter å innse. Og fakta er at uten innvandrerstemmene ville ikke de rødgrønne sittet i regjering nå. Et parti som SV vil neppe bli representert på stortinget neste valg om ikke for innvandrerstemmer.
    En stemme på de rødgrønne er en stemme til muslimske pressgrupper,imamer,kriminelle,terrorister og islamske fundamentalister!

    ReplyDelete