Friday, June 19, 2009

Heterosex med barn som tilskuere

Et heterofilt par hadde sex på stranda i Melsomvik småbåthavn i Stokke onsdag kveld, melder Dagbladet. Det spesielle i saken var at det sto en gjeng barn rundt som så på.

Det framkommer av artikkelen at politiet ble varslet, men at ingen pågripelse ble gjort. Det er litt pussig, for politiet pleier å sette inn en del ressurser når barn blir utsatt for blotting. Er dette nok et eksempel på at politiet har for små ressurser, eller er det bare rar prioritering av politiet?

17 comments:

 1. Anonymous4:11 PM

  Og hva er så fælt med dette? Nå må folk slutte å ta på vei for alt mulig. Å tro at unger tar skade av å se sex mellom voksne er like tåpelig som å tro at barn bli islamister av å se valgsendinger fra Iran eller Saudi-Arabia. Det er på høytid å få disse kristne vrangforestillingene ut av hjernen.

  ReplyDelete
 2. Anonymous4:23 PM

  Politiet har mer en nok av resurser !! At de er late OG har rare prioriteringer er veldokumentert !

  ReplyDelete
 3. Anonymous4:29 PM

  Det er bra at dem ikke har så rare prioriteringer at dem vil sette mye ressurser for dette, da :)

  ReplyDelete
 4. Anonymous4:41 PM

  Ungene tar kanskje ikke så mye skade av det...? men hva sier der egentlig om de to som hadde seg? Du må pinadø være pedo for å klare å ha sex foran en gjeng med unger.....

  ReplyDelete
 5. Anonymous4:49 PM

  Hvorfor gjør du et poeng ut av at de er heterofile(normale)? Hva er poenget ditt? Prøver du å provosere?

  ReplyDelete
 6. Anonymous5:18 PM

  Hvorfor skal han ikke påpeke at de er heterofile? Det blir veldig ofte framhevet at noe er "homofilt". Jeg vil tro det er en motreaksjon til journalistikk som "homofil pølseselger med store byutviklingsplaner".

  Saken er ganske enkel spør du meg. Nei, det er IKKE normalt å ha seg med en bunch unger stående rundt. Å gå derfra til å påstå at de er pedofile er dog et ganske ureflektert syn i mine øyne. At ungene imidlertid tok særlig skade av det tviler jeg på.

  ReplyDelete
 7. Her var det mange anonyme med meninger!

  Til nr. 1: Det regnes vel vanligvis som blotting hvis man er naken og seksuelt opphisset foran unger - hvorfor skal det være helt greit fordi man har sex?

  Til nr. 4: Nei, ungene tar forhåpentligvis ikke skade av det, men strengt tatt bør vel foreldre kunne sende barna på stranda uten å måtte forvente at barna får "sexopplæring" samtidig.

  Til nr. 5: Artig at du mener at disse heterofile folka her er "normale"... :-) Men poenget mitt med å nevne at de er heterofile er bare at det helt sikkert ville vært gjort et poeng av det i artikkelen hvis de var homofile. Siden det faktisk finnes mennesker som har fordommer om at homofile er mer opptatt av sex enn heterofile, synes jeg det er nyttig å påpeke det når heterofile utmerker seg. Om det er provoserende, så får man bare bli provosert... :-)

  ReplyDelete
 8. Så lenge barna kom dit og ble der frivillig synes jeg egentlig ikke det er så mye politiet burde gjort. Muligens be dem fjerne seg og ikke gjøre sånt igjen, men det klarte jo de voksne som dukket opp

  ReplyDelete
 9. Anonymous6:17 PM

  Jeg klarer ikke å bli moralsk forarget over dette. Ungene var en gjeng på 10-12 år, de følte seg altså neppe fysisk truet. Heller ikke seksuelt. Hadde de følt det, hadde de stukket av. De ville også ha gått sin vei om de hadde syntes seansen var kjedelig.

  Unga syntes det var spennende og var nysgjerrige, og sitter sikkert ennå og kniser og ler av episoden. Og oppsøker sikkert stranda ved første og beste anledning for å se neste episode.

  Til Bjørn, hvor skal ungene få sexopplæring, da? I klasserommet? Nei, dette er en ikke-sak,og som du skriver i profilen din, Bjørn, det er mye å le av i denne verden.

  ReplyDelete
 10. Jeg er forsåvidt enig i dine betrakninger om hva barna selv syntes, du siste Anonymous, men tror ikke disse argumentene pleier å stå særlig sterkt i norske rettssaker når blottersaker kommer dit. Så jeg stusser på om det altså har skjedd en så rask holdningsendring i samfunnet at blotting ovenfor småbarn ikke lenger regnes som noe å bry seg om. Jeg tror vel egentlig ikke det.

  Opplæring om seksualitet skal barna dels få i skolen, dels får de vel vite litt av foreldre og ikke minst venner. Jeg tror de fleste foreldre vil betakke seg for at barna skal få sexopplæring av tilfeldige voksne som de møter på stranda...

  ReplyDelete
 11. Anonymous7:23 PM

  blotting=oppsøke noen og vifte med hva man har/vise seg frem naken(lett definert selvsagt)kan det tenkes at paret var der først,og ikke ungene?sier ikke det gjør det rikti(oppførsel messig)men ungene har jo (som noen valgte og poengtere)tatt valget og samlet seg rundt dem.
  jeg voxte opp på 80 tallet og vi ble ikke dullet med og polstret med hjelm og kne beskytter for og gå ut og leke i gaten i nææærheten av hva unger blir i dag.
  de ender opp som pyser.de overlever nok og se noen ha sex

  ReplyDelete
 12. Anonymous8:11 PM

  Hadde de vært homofile så hadde de nok blitt arrestert. Synd å si det, men homofobien manifisterer seg på mange måter.

  ReplyDelete
 13. Det tror jeg du har rett i. Retten til å ha sex offentlig med barn til stede på lik linje med heterofile bør nok aldri bli noen stor kampsak (for å si det mildt), men det er interessant som et eksempel på holdningsforskjeller...

  ReplyDelete
 14. Anonymous12:23 AM

  Anmeld kidsa for kikking!

  ReplyDelete
 15. Anonymous1:04 PM

  DA slapp unga å gå på nett for pornoen sin den dagen... Homosex hadde sikkert fungert så lenge det var jenter :)

  ReplyDelete
 16. Anonymous1:10 PM

  Hvorfor skulle de ta skade av det? De ble jo ikke lokket til å ha sex selv, og som noen sa så er jo ikke en 10-12- åring helt dum heller, de bare går hvis det er kjedelig. Det eneste som jeg ser som er negativt er at hvis det hadde vært et vanlig fenomen så hadde folketallet økt, hvis det er negativt da.

  Jeg tror at de foreldrene og voksne som reagerer sterkt på dette, er folk som kanskje har lite sex i forholdet, trangt syn på sexuell frihet eller begge deler. Vedder på at kidsa digget det.

  ReplyDelete
 17. "Det eneste som jeg ser som er negativt er at hvis det hadde vært et vanlig fenomen så hadde folketallet økt, hvis det er negativt da."

  Jeg må ærlig innrømme at jeg aldri har hørt at sjansen er større for å bli gravid dersom man har sex utendørs eller med tilskuere... :P

  ReplyDelete