Monday, September 13, 2010

...men engler og hester kan hun få snakke med...

Det Norske Misjonsselskap har leid ut lokaler til Märthas Louises "engleskole". De aksepterer tilsynelatende at hun "kommuniserer" med "engler" og hester, men ikke at hun "kommuniserer" med "døde". "Vi godtar ikke at hun tar kontakt med døde i våre lokaler. Det ville vært etisk og religiøst uverdig," sier en talsmann for DNM til VG Nett.

For det å "kommunisere" med "engler" er jo verdig og fint...

(Det mest oppsiktsvekkende med saken er kanskje at VG ikke koster på seg noen hermetegn når de skriver om "kontakt med døde" - som om VG mener at det er et reelt fenomen og ikke bare noe som skjer oppe i Märthas hode.)

2 comments:

  1. Anonymous8:48 AM

    Når hun forteller at hun har morgenmøte med Vår Herre, ja da ---------

    ReplyDelete
  2. Anonymous10:34 AM

    For det er et endelikt for menneskesønnene og et endelikt for dyrene, og de får det samme endelikt. Som den ene dør, så dør den andre; og de har alle én ånd, så mennesket har ikke noe fortrinn framfor dyret, for alt er tomhet. 20 Alle går til ett sted. De er alle blitt til av støvet, og de vender alle tilbake til støvet. Forkynneren 3:19-20. For de levende vet at de skal dø; men de døde vet slett ingen ting, og de har ikke lenger noen lønn, for minnet om dem er glemt. Forkynneren 9:5. «De døde vet slett ingen ting», sier Bibelen, og den viser at døden er en tilstand som er ensbetydende med fullstendig uvirksomhet.Så hvordan kan noen komme i kontakt med dem som er blitt til jord igjen? http://www.watchtower.org/n/t16/article_01.htm

    ReplyDelete