Wednesday, September 01, 2010

Nyt Norge - og norske søksmål

I Christoffer Biongs blogg kan man lese om den nye merkevareordningen "Nyt Norge", som ifølge landbruksministeren skal være et "mentalt importvern", tilsynelatende ved hjelp av skjønnmaling av den norske landbruksnæringen. Christoffer Boing tar sterke virkemidler i bruk når han lager "reklameplakater" som gir hans versjon av norsk landbruk:


truer Nyt Norge med søksmål og krever erstatning, fordi han urettmessig bruker logoen. Det er vel å skyte spurv med kanoner - og rettssaken vil nok føre til stor oppmerksomhet om uheldige sider ved norsk landbruk og motvirke det "mentale importvern". Det blir spennende om "Nyt Norge" vil fortsette å skyte norsk landbruk i foten på denne måten...

(PS: Min bruk av bildet ovenfor må anses som å sitere en politisk meningsytring og bør være beskyttet av ytringsfriheten.)

1 comment:

  1. Det skal bli interessant å følge med på denne saken. Brevet Biong fikk virker mest som et slags skremmebrev, og jeg tror ikke Nyt Norge helt har skjønt hvem de prøver å pille på nesa, når vi tenker på hvor slagkraftig han var i iam.no-saken. Jeg synes i alle fall at han har et innmari godt poeng, som han så ofte har.

    ReplyDelete