Saturday, January 17, 2009

Heteroer er gale

VG skriver om en 18 år gammel heterofil gutt som har solgt sin heterofile kjæreste som prostituert for å få penger til førerkort.

Hadde saken handlet om homofile, ville utvilsomt ordet "homo-" dukket opp i overskriften. Heteroer, derimot, er så sex-gale at det er unødvendig å presisere...

17 comments:

 1. Anonymous11:02 AM

  Dette er en kommentar du kunne vært foruten, du ser da ut som en voksen mann og burde hertil kunne ha bedre vett i hodet enn den slags. Jeg sier bare: er det rart det blir homohets hær til lands??

  Hilsen hetero.

  ReplyDelete
 2. Anonymous11:02 AM

  usaklig, du har en livlig fantasi i hvertfall. er du lärer????:O hadde dette vert om en lärer som hadde solgt sex da hadde det stått i overskriften.

  ReplyDelete
 3. Anonymous11:04 AM

  homser er ikke mennesker, send de ut av landet

  ReplyDelete
 4. Anonymous11:07 AM

  ZzzZZZzzZZZzz

  ReplyDelete
 5. Hei, "hetero".

  Det jeg påpeker er at hver gang noen homser gjør noe rart, havner ordet "homo" i overskriften - "homosex" eller liknende. Når heteroer gjør det samme, står det ikke "hetero". Dermed kan enkelte få et rart bilde av homser, og ikke forstå at heteroer er "like ille".

  "Er det rart det blir homohets hær til lands??" Nei, ikke når avisene har en så pussig dekning av saker hvor homser er involvert i forhold til saker hvor heteroer er involvert...

  ReplyDelete
 6. Og til den fjerde "Anonymous": det stemmer at det ikke bare er mennesker som er homoseksuelle eller heteroseksuelle - det finnes både heteroseksuelle og homoseksuelle i mange dyrearter også. Men ordet "homse" har jeg bare sett brukt om mennesker. Derfor tar du altså feil.

  ReplyDelete
 7. Marianne11:22 AM

  Hva i all verden hadde homofili med det her og gjøre egentli? Skulle det være en slags vits eller. Noe av det teiteste jeg har lest på lenge.

  ReplyDelete
 8. Marianne: du har helt rett: homofili hadde ingenting med dette å gjøre. Dette var en sak om heterofile. Jeg bare påpekte det, siden avisen glemte å skrive seksuell legning i overskriften, slik de pleier å gjøre - ihvertfall når det gjelder homser.

  ReplyDelete
 9. "Dette er en kommentar du kunne vært foruten, du ser da ut som en voksen mann og burde hertil kunne ha bedre vett i hodet enn den slags. Jeg sier bare: er det rart det blir homohets hær til lands??"

  Godt sakt!

  ReplyDelete
 10. Anonymous11:59 AM

  jeg holder med deg bjørn!

  ReplyDelete
 11. Anonymous12:04 PM

  Hvis det hadde vært en lærer, hadde det stått LÆRER HJALP ELEV MED SEXSALG

  ReplyDelete
 12. Anonymous12:35 PM

  Mulig je ikkje følger helt med, men er det noen homohets å snakke om i Norge nå. Det virker jo mær omvendt som om alle er homser og stolt av det...

  ReplyDelete
 13. Til den siste "Anonymous": Ja, det er mye homohets i Norge. For eksempel viser forskning at "jævla homse" er et av de vanligste skjellsordene i norske skolegårder. Interessant er også den nyeste holdningsundersøkelsen (fra 2008) - se tidligere innlegg.

  Det er et paradoks dette - det at så mange er åpne og stolte av det gjør at det kan virke som ingen har problemer lenger. Det gjør det enda vanskeligere for de som faktisk har problemer.

  ReplyDelete
 14. Mulig at det der var ironisk ment, for din del håper jeg virkelig det. Hvis ikke var det der bare helt usakelig.

  ReplyDelete
 15. Oj, artig at noen ser ironien.

  Men også artig at folk ikke reagerer når ordet "homo" brukes i overskrifter for å "spisse" sakene, mens når jeg påpeker at en del av de rare tingene i samfunnet blir gjort av heteroer, oppfattes det som "usakelig"...

  ReplyDelete
 16. Les bakover i bloggen din, Bjørn... Herreminhatt så teite og treige folk er! Im-po-NE-ren-deee! Dette er jo en fullstendig legitim kommentar, morsom og relevant er den også.

  Men det har folk tydeligvis ikke skjønt :P

  ReplyDelete
 17. Takk, Caro!

  Heteroer er hårsåre... :-)
  (Ok da, bare noen av dem...)

  ReplyDelete