Saturday, October 31, 2009

Gi Lars Tangen en homoærespris!

Ja, jeg vet at det er helt feil årstid til å foreslå folk til homoæresprisen (den deles ut under Skeive dager i juni) men jeg fikk bare så lyst...

Litt under radaren for de fleste i den organiserte homobevegelsen befinner det seg et helt villniss av blogger. En av de aller mest besøkte bloggene i Norge er Gaybloggen by Lars Tangen. Lars er en ungdom fra Molde. Mens mange skriver om og forsker på holdningene til homofile i ungdomsmiljøer, står han midt i dem. Han får daglig negative kommentarer (men også hundrevis av positive) som svar på at han er seg selv. Han svarer med å fortsette å være seg selv, åpent og kompromissløst.

At han tilhører Fremskrittspartiets Ungdom får vi bære over med i denne sammenhengen...

På bloggen hans kan vi i dag lese at han har giftet seg med Glenn. Det er søtt, da...

Jeg tror kort sagt at Lars Tangen gjør mer arbeid for mange ungdommers holdninger til homofile enn de aller fleste andre i dette landet. All ære til ham!


(Lars til høyre, Glenn til venstre. Bildet er fra bloggene deres.)

(Oppdatering: Det er ikke sant at de har giftet seg, skriver Lars i kveld. Ingen stor overraskelse det, men de fleste av oss er høflige nok til å ikke protestere når noen påstår at de er gift... Påstanden om at Lars Tangen gjør mye for ungdommers holdninger til homofile gjelder fortsatt...)

3 comments:

 1. Anonymous6:30 AM

  Hei Bjørn. Ser at det meste du skriver om i denne bloggen handler om homofili. Du har ikke skrevet noe om din egen legning så vidt jeg kunne se. Så derfor lurer jeg på om du selv er homofil?

  ReplyDelete
 2. Oj, er det så lenge siden sist jeg nevnte det?

  Jepp, jeg er homofil og til og med lykkelig gift med min mann.

  ReplyDelete
 3. Næææ, så koselig :D Lars Tangen er litt vel rosa til at jeg leser mye av ham, men dette var gøy å høre for det :D

  ReplyDelete