Sunday, May 02, 2010

Klage- og sytepartiet prøver å finne seg selv

På FrP-landsmøtet nylig manet Carl I. Hagen partiet om å finne fram klage- og sytekulturen igjen: "Protestene og raseriet som tenner folk flest må gjenoppfinnes og gjenskapes", sa han, ifølge VG.

Stortingspolitiker Karin Woldseth prøver så godt hun kan, og har skrevet brev til Stortingets administrasjon om at det er umenneskelig å fly økonomiklasse: "når man skal reise på turistklasse, med skoleunger krabbende over deg, eller på et midtsete hvor det er umulig å bevege seg, er det svært vanskelig å konsentrere seg om å forberede seg til møter eller å lese saksdokumenter (...) At vi da skal kjøpe mat om bord i flyet og ikke får muligheten til å slappe av, og sitter med hylende spedbarn er rett og slett umenneskelig".

At folk kan bli rasende av dette, kan så være, men jeg tror hun bommer litt på hvem de blir rasende på...

5 comments:

 1. Anonymous10:16 AM

  Dette viser vel den fellen alle, og da mener jeg alle, stortingspolitikere går i. De lever etterhvert i sin egen verden,blir og føler seg opphøyet over Hvermannsens liv og problemstillinger. Dette har vi sett dette gang på gang, og vi vil igjen se politikernes fantastiske evne til å først og fremst til å tenke på seg selv og sine; se bare på de økonomiske sørordinger som stortingspolitikerne har. De er som oss andre, seg selv nærmest....

  ReplyDelete
 2. Anonymous10:31 AM

  Stortingsrepresentanter som syter over at de har havnet på et midtsete ombord i flyet burde benytte seg av adgangen til å sreservere setenummer i flyet. De fleste komitereiser planlegges på så pass lang sikt at muligheten til å få et "godt" sete absolutt bør være til stede.

  ReplyDelete
 3. Hennes argumenter for businessklassen er ganske tynne mener jeg. Hvorfor må en meget velernært kvinne som Karin Woldseth absolutt kjøpe mat om bord når flytiden Oslo-Paris er bare to timer og tjuefem minutter? Man kan bestille flyseter i forveien og dermed unngå midtsete. Hylende spedbarn blir som regel satt helt foran i økonomiklassen, så hvis hun bestiller plass lenger bak unngår hun mesteparten av hylingen. Hvor mange skolebarn flyr ruten Oslo-Paris hele tiden,? Tror neppe det finnes barn som pendler til skolen fra Oslo til Paris. Etter hva hun uttaler her kan jeg bare håpe at hun ikke har barn. Jeg ønsker henne fortsatt gode reiser i økonomiklassen.

  ReplyDelete
 4. Anonymous12:48 PM

  Hvis reisen var pålagt i forbindelse med jobben bør man få reise business Class. Frivillige ekskursjons, og studieturer bør skje på turistklasse. Politikere skal holde seg tett opptil hvermansen.

  ReplyDelete
 5. De bygger i hvertfall ikke et luksus fengsel i halden mens de legger ned sykehus med akuttstue og intensivavdeling :D

  La politikere fly business hvis de vil jobbe mens de flyr til møtene sine da, herregud spiller det noen rolle.

  At hu kjærringa tydeligvis er en snobbete vestkant dame kan man tåle, det finnes tusenvis av dem. Bare motstå fristelsen med å klappe til dem.

  ReplyDelete