Monday, May 17, 2010
Ukas sjokolade: Lohengrin
Lohengrin er en klassiker. Wikipedia forteller at sjokoladen ble designet av Nationaltheatrets arkitekt Henrik Bull og første gang solgt i 1911. Dermed er det like før den fyller 100. Den er naturligvis oppkalt etter Wagners opera.
Lohengrin består av mørk sjokolade fylt med romkrem, noe som er en fabelaktig kombinasjon. Den søte kremen og den sterke sjokoladesmaken står godt til hverandre. Vær bare nøye med å sjekke datostemplingen: ikke alle utsalgssteder har høy nok omsetning på Lohengrin, og jeg har opplevd Lohengrin så gammel at romkremen nesten helt har tørket inn...
Men ellers: den gode smaken koblet med følelsen av å spise et kulturminne, gjør at Lohengrin fortjener en god karakter!
Konklusjon:
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
Hei.
ReplyDeleteEr det ikke sånn at det nå er vaniljekrem, mens det oprinnelig var romkrem?
Jeg vet ikke - det står ihvertfall fortsatt "romkrem" på emballasjen.
ReplyDelete