Saturday, March 28, 2009

Heterosjokk på tv

SeHer.no skriver om den danske utgaven av hetero-tv-serien Paradise Hotel, som visstnok overgår de fleste andre tv-serier i nærgående visning av hetero-sex.

TV-serien kan betraktes som en avslørende dokumentar om heterofiles holdninger til sex, idet flere av deltakerne har sex med flere av de andre deltakerne uten tanke på langvarige forhold. Og de kvinnelige deltakerne har sex med Mads etter tur - i løpet av to sesonger av serien har Susan, Julie og Theresa (forrige sesong) og Pernille og Maria (denne sesongen) hatt seg med ham. Man kan nesten lure på om han er tatt med denne sesongen først og fremst for å mette de kvinnelige heterofile deltakernes uhemmede sexbehov. (Les mer i Ekstra Bladet.)(Andre innlegg jeg har hatt om de heterofile:
Heteroer er gale
De Heterofile er sexfikserte
Som oppvakte lesere vil se, er disse innleggene en utforskning av hva som skjer hvis man prøver å danne stereotypier om heterofile på basis av noen heterofiles oppførsel, på samme måte som det er vanlig å danne stereotypier om homofile basert på noen homofiles oppførsel. Les også om De Homofile AS.)

No comments:

Post a Comment