Monday, October 04, 2010

Dagens Nabintu

På de sosiale media sirkulerer nå et foredrag Hanne Nabintu Herland hadde for Bistandsnemnda 28. september. Det er underholdende - men personlig finner jeg det noe forstyrrende av at hun legger like mye lidenskap i hver eneste setning - uavhengig av om den inneholder noe av interesse eller ikke. Men hun gjentar kjente påstander om at Norge har "en grunnleggende forakt for vår egen kultur", for eksempel. Sikkert greit for de som tror på det.

Hanne Nabintu Herland's beryktede foredrag from Ole I. B. on Vimeo.


Da finner jeg heller fram igjen yndlingssitatet mitt fra hennes bok "Alarm!" (Advarsel: det er langt...): "Å betrakte de årlige såkalte homoparadene i hovedstaden, der man promoterer en homofil livsstil gjennom en fremvisning av fnisende nakne halverigerte menn på lasteplan med pornoutstyr, vulgær...e sadomasochistiske selvpiskere som løper gatelangs, hedonister som åpenlyst jukker på unge gutter og såkalte sugar-daddies som stolt har med seg de gutteprostituerte de benytter seg av, og tror at den slags oppvisning skulle mane til respekt og forståelse for homofile fra befolkningen for øvrig, tar grundig feil." (se min tidligere bloggpost om den boka)

(Oppdatering: Nabintu skryter i "bloggen" sin av 8000 treff på 3 dager, men som en debattant (Johs Ensby) kommenterer: ser man på Twitter, ser man at det er relativt mange av de som har sett på det som har gjort det for underholdningens skyld...)

No comments:

Post a Comment