Saturday, September 12, 2009

Nå er valgkampen (snart) over

Det er litt godt at valgkampen går mot slutten. Det har vært morsomt men også arbeidssomt - og enda er det mange andre i lokallaget som har lagt inn sikkert dobbelt eller tre ganger så mange arbeidstimer som meg. Det er imponerende hva enkelte klarer.

Det er interessant å se hvordan slike valgkamper fungerer. Grorud Venstre har forsåvidt puslet med sitt, med stands og løpeseddelaksjoner i bydelen, med materiell produsert sentralt. Men du verden så motiverende det er når toppkandidatene kommer innom. Da blir vi minnet om hvor kunnskapsrike, arbeidssomme, sympatiske og lydhøre de er - og hvorfor vi gidder å jobbe for at de skal få makt til å styre landet.

På stand har vi delt ut noen ballonger og noen kulepenner, men stort sett har vi holdt oss til løpesedler. Det er egentlig like greit - det er ikke knapper og glansbilder vi tilbyr, men seriøs politikk som skal gjøre samfunnet bedre. Og uansett: det som er reklame idet det utdeles, kan fort skifte karakter:
IMG_4879
IMG_4874
(Bildet er tatt på GranittRock.)

Søndag formiddag går med til å trekke pusten, og så er det innsats for demokratiet som forutsetningsvis nøytralt stemmestyremedlem. Deretter er det (nesten) to år til neste gang. Og da - forhåpentligvis - for å forsvare en sittende regjering, og med masse gjennomført Venstrepolitikk å skryte av.

No comments:

Post a Comment