Friday, September 04, 2009

Stand på Granittrock

Som de fleste musikkinteresserte er klar over, pågår nå en musikkfestival på Grorud: GranittRock. I dag har jeg stått på stand for Venstre ved inngangen i cirka tre timer: fra kl. 17 til Satyricon gikk på scena drøyt kl. 20. (Oj, ordet "scena" har jeg aldri sett før...)

Dagens høydepunkter:
- Trine Skei Grande, Venstres 1. kandidat, sto på standen ei stund. Hun er kul. Andre Venstrefolk fra andre Venstrelag var også med.
- Jonas Gahr Støre var innom festivalen for å åpne den. Han skrøt av de frivillige som står bak festivalen - og frivillighet er jo Venstre også ivrige forkjempere for. (Han tok imot brosjyra når han gikk forbi standen, men det spørs vel om han lar seg overbevise på denne siden av valgnatta...)
- Arbeiderpartiet har brukt sine gedigne valgkampbudsjetter på ymse stasj - i dag delte de ut t-skjorter (!), plastkopper, engangstannbørster (i et plastfutteral) og roser til alle som gikk forbi - i alle aldre. Høydepunktet var da en 12-åring (eller noe sånt) tok i mot engangstannbørsta og gledesstrålende ropte "Oj, en dildo!"

Men nå var det godt å komme inn i varmen igjen. I morgen: stand på Grorud senter. Og så skal jeg faktisk få med meg litt av musikken fra GranittRock også...

No comments:

Post a Comment