Monday, August 31, 2009

Sorry, FpU!

Jeg fikk i dag et tips på Facebook om en sak hvor to FpU-politikere tok til orde for å forby homofili. Saken var omtalt i Folkebladet.no. Jeg la ut en kjapp tweet:
FpU-politikere vil forby homofili http://www.folkebladet.no/nyheter/article44021.ece

Så viser det seg at saken er flere år gammel. Ikke helt lett å oppdage, siden artikkelen i Folkebladet ikke er datert (og naturligvis omgitt av dagsaktuelle saker i dag).

Jeg beklager at jeg ikke sjekket saken. De to det gjelder har meldt seg ut fra FpU og er gått over til Demokratene forlengst, ifølge wikipedia.

Jeg beklager naturligvis også på det sterkeste til de som retweetet meldingen...

6 comments:

 1. Anonymous8:58 PM

  Lættis.

  ReplyDelete
 2. Anonymous10:53 PM

  Feil, ja. Men hvordan fant du dette? Søker du bevisst etter negative frp oppslag i google?

  ReplyDelete
 3. Nei, det står i første setningen i dette innlegget som du kommenterer: "Jeg fikk i dag et tips på Facebook"... Google er ikke involvert...

  Og hvis du har fulgt med i bloggen min, vil du se at jeg kommenterer homofobi i mange sammenhenger - det er ikke avhengig av at FpU er involvert...

  ReplyDelete
 4. Anonymous10:00 PM

  http://sivjulie.blogg.no/1251834069_provokajson_fra_fpu.html

  Det er flere som fikk den linken på face i dag. like forbanna uansett hvor gammel den er...

  ReplyDelete
 5. Anonymous3:18 PM

  Fantastisk. Og rimelig flaut ville jeg sagt, 3 år for sent. Spørsmålet hvor mye man følger med i politikken når disse to herrer fra Senja lirte av sitt leserbrev. Dog. Saken har en annen side også. Ved at de mente det de mente ble de altså kastet ut. Men når piggene står ute for all "drittkasting mot homser" så er det jo et par andre pigger som må legge seg.

  ReplyDelete
 6. Det er forsåvidt flaut, ja. Og en lærepenge. Jeg har forstått at når jeg kommer over udaterte avisartikler må jeg google litt for å forsikre meg om at det er nytt.

  Dessverre er det nok fortsatt folk som mener liknende ting som disse - nyere forskning tyder på det. Så det er fortsatt rikelig med rom for å bli forbanna.

  ReplyDelete