Thursday, August 13, 2009

Velfortjent presterefs - burde hetset kjøttetere isteden

Vårt Land og VG skriver om "Sogneprest får homorefs" i dag. Sogneprest Helge Hartberg i Sør-Aurdal i Oppland har brukt prekestolen sin til å komme med sine tanker om homofile og epidemologi. Det kunne han ha spart seg. Biskopen hans uttaler at "Umiddelbart tar jeg avstand fra det han sier. Det er jo ikke kirkens tanker og holdninger han gir uttrykk for, men sine personlige meninger."

"Siden vi vet at hiv og aids oppsto i det homofile miljøet, så kunne det altså vært unngått ved å følge bibelen", sier Hartberg til NRK. Det hadde vært morsomt å få vite hvilken nyere forskning om hvordan sykdommen oppsto som han har lest.

Jeg har ikke fasit, men ser at WikiAnswers har en annen teori: "The most commonly accepted theory of humans getting HIV from the above explained SIV is that of the 'hunter'. In this scenario, SIV was transferred to humans as a result of chimps being killed and eaten or their blood getting into cuts or wounds on the hunter. Normally the hunter's body would have fought off SIV, but on a few occasions it adapted itself within its new human host and become HIV-1. The fact that there were several different early strains of HIV, each with a slightly different genetic make-up (the most common of which was HIV-1) would support this theory: every time it passed from a chimpanzee to a man, it would have developed in a slightly different way within his body, and thus produced a slightly different strain."

I så fall må vel sognepresten omskrive prekenene sine, og hakke på kjøttetere istedenfor å hakke på homofile?

4 comments:

 1. Anonymous8:14 PM

  Sogneprest Helge Hartberget i Sør Audal må
  Biskopen i Hamar få avskjedet straks.
  Hetse homofile er diskriminering av
  verste slaget.  JILL

  ReplyDelete
 2. Anonymous9:20 PM

  Så greit
  Og lett
  Å være politisk
  Korrekt

  ReplyDelete
 3. Hei, Anonymous!

  Fint dikt! :-)

  Men det er bedre å være politisk korrekt enn å skjelle ut folk på falskt grunnlag.

  ReplyDelete
 4. Nå har jeg ikke lyst å forsvare han presten på noe måte.

  JEG menner at han er helt feil og at AID og HIV ble laget i et labratorium finansiert av hvite zionister som ønsker og holde de "svarte" i afrika ned på et holdbar folkemengde og lettere å bruke dem som slave arbeidere i åkerne og gruvene i afrika der alt av avlinger og mineraler går til oss i vesten/europa.

  Men jeg menner at det blir ganske feil av kristne å utale seg imot ham og likevel kalle seg kristne.

  I følge den hellige teksten dems så tok guden dems og fulstendig ødelagt 2 hele byer med flamme og ild regn bare fordi innbygernne var homofile og lesbiske.
  Tok til å med å gjorde om ei kvinne til en saltstenge bare fordi hun angret over å måte dra fra byene og "snudde seg og så tilbake med anger".

  Så tok han også å fordømte den ene sønnen til noah fodi han "tok noah bak mens han var drita".

  Det er ganske tydelig at guden til de kristne hater homofile.(men alikavel så "elsker han alle folkeslag på denne kloden" og "vi er alle like i hans øyne"... typisk kristen motsigelse og hykleri)

  Anyways hakke noe imot at folk er homofil... så lenge dere ikke prøver dere på meg.
  Skule bare si at det blir ganske hyklerisk av kristne som tillater homofilsk prester f.eks og snakker i mot han presten her.
  I følge hans religion så gjør han ingenting som hans gud ikke ville ha gjort.

  ReplyDelete